.

Enton Abilekaj në Open: Ja pse u tërhoq Rudina Hajdari!

Gazetari Enton Abilekaj drejtor i Dosja.al deklaroi në emisionin Open të Eni Vasilit se Rudina Hajdari është tërhequr nga drejtimi i Bindja Demokratike, pasi grupi parlamentar i opozitës në Kuvend ka qenë kundër drejtimit të forcës së re nga Astrit Patozi.

Sipas tij do të ketë zhvillim të ri nesër dhe partia e re është në vështirësi të madhe pasi po sulmohet ashpër nga Partia Demokratike.

Hapur.al