.

Sherr Ngjela-Duma; Avokati: Protestuesit i njoh nga kafkat që janë të paguar; Ish-deputetja: Skandal!

Ish-deputetja e Partisë Demokratike Grida Guma ka sulmuar egërsisht avokatin Spartak Ngjela, i cili ka thënë se protestuesit i njoh nga kafkat.

Guma deklaroi në emisionin Open se ky është një skandal që nuk mund të thuash për to se janë të paguar.

Ish-deputetja e PD-së tha se maskimi është simbolik dhe gjëja më normale e më perëndimore.

Sipas Gumës nuk ka asnjë vështirësi për një turmë për të hyrë në Kuvend, por nuk ka dashur.

Sipas saj ekuilibri më i madh ka qenë për të mbajtur paqësisht këtë protestë.

Hapur.al