.

Punime në rrjet/ Disa zona në kryeqytet pa energji elektrike, ja orari i ndërprerjes

OSHEE njofton se gjatë ditës së sotme, disa zona në kryeqytet do të jenë pa energji elektrike nga ora 09:00-15:00 për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimi i plotë:

Gjatë ditës së sotme (e hënë) 15 prill, do të kryhen punime për rikonstruksionin e disa kabinave në kryeqytet, në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave dhe vendosjen e pajisjeve të reja të cilat do të rrisin cilësinë e furnizimit me energji elektrike.
Orari i punimeve
09:00-14:00, pa energji: rruga “Ylbere Bylykbashi” rruga e Kavajës pjesërisht
09:00-15:00, pa energji: rruga “Bardhyl”, rruga “Ali Visha” pjesërisht, zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht.