.

Ngjela në Open: Do të ketë zgjedhje të parakohshme, por pas arrestimeve

Spartak Ngjela ka deklaruar në emisionin Open të Eni Vasilit se do të ketë zgjedhje të parakohshme por kjo do të ndodhë pasi SPAK të nisë paditë penale ndaj politikanëve.

Ngjela tha se ky është modeli që është aplikuar në Hong Kong para se ta merrte Kina dhe është zbatuar në Kroaci.

Sipas Ngjelës këta janë trembur nga reforma nga drejtësi.

Hapur.al