.

Arion Sulo në Open: Gazi është i ndaluar të përdoret në protestë

Kyeredaktori i Gazeta Liberale, Arion Sulo, ka deklaruar në emisionin Open se përdorimi i gazit lotsjellës në protest është i ndaluar.

Duke folur në emisionin Open, Sulo tha se qeveria e ka nxitur debatin tek kronika ku në fakt çështja është politike.

Por Ngjela e ka kundërshtuar Sulon duke thënë se e gjithë kauza e protestës është ndalimi i reformës në drejtësi dhe protestat në një farë mënyre ndihmojnë Ramën.

Hapur.al