.

Goxhaj në Open: Njeriu i Masakrës së Peshkëpisë, punon në Rinas

Dritan Goxhaj, eksperti i sigurisë dhe i aviacionit deklaroi në Open se pjesëtarë të kompanisë së security të Rinasit janë dy persona me problem shumë serioze me ligjit për të cilët është kërkuar largimi.

Sipas Goxhajt, Arben Karafilaj, oficeri në Peshkëpi të një person i implikuar në masakrën e Peshkëpisë, i dënuar dhe i kërkuar nga prokuroria është i punësuar në kompaninë ICDS.

Gxhaj tha se kjo kompani ka të punësuar edhe shtetasen greke, Helena Athanasiu, station manager, ku dokumentet që ajo ka paraqitur nuk përputhen askund me të dhënat bazike të saj.

Hapur.al