.

VIDEO/ Pronari i truallit te “Petro Nini” ofron në Open marrëveshje me banorët

Aleksandër Gavoçi, pronari i truallit të banesës te Petro Nini, deklaroi në Open të Eni Vasilit se e gjithë thelbi i çështjes është se banorët kanë ndërtuar pa leje në truallin që ai është pronar.

Duke folur në emission dhe e pyetur nga gazetarja Eni Vasili, Gavoçi tha se jam menduar të eleminojë dramën njerëzore duke i dhënë nga një hyrje familjeve.

Gavoçi ka afruar një marrëveshje të re me familjarët për t’I strehuar.

Hapur.al