.

Një nga banorët te Petro Nini në Open: Shteti na ka pajisur me certifikatë pronësie

Blerta Dervishi, një nga banorët e Petro Ninit, që janë tentuar të nxirren nga banesa e tyre deklaroi në Open se atyre i është dhënë certefikata e pronësisë nga shteti shqiptar.

Duke shpjeguar situatën, Dervishi tha se çështja është e komplikuar dhe se ka pasur një vendim gjykate të padrejte dhënë nga Gjin Gjoni dhe se është vendim i korruptuar.

Hapur.Al