.

Nazarko përplaset në Open me banorët e Petro Ninit

Analisti Shpëtim Nazarko, deklaroi në Open se duhet ndërhyrë menjëherë shteti që të paguajë dëmin që ka bërë ndaj qytetarëve.

Nazarko tha se Gavoçi është pronar toke dhe kjo deklaratë e ka përplasur me banorët e Petro Ninit.

Sipas analistit Nazarko, prona atje është e Ali Rizait dhe atij j aka marrë shteti.

Ndërkaq, banorët i janë përgjigjur se prona e Gavoçit është te Garda dhe jo tek vendi ku ka ndodhur konflikti.

Hapur.Al