.

Mesila Doda në Open: Vendi po shkon në një konflikt civil

Mesila Doda, ish-deputete dhe eksponente e opozitës, deklaroi me emisionin Open të Eni Vasilit, përpara protestës së 16 marsit se vendi ndodhet në përplasje civile.

Doda tha se palët rrezikojnë përplasjen pikërisht nga mënyra sesi mazhorana po e trajton çështjen e kërkesave të opozitës.

Hapur.al