.

Fitonin 4 mijë euro në ditë,arrestohen 5 shqiptarët në Itali

Pesë shqiptarë janë arrestuar sot në Rimini të Italisë për akuzën mbajtjes dhe të shitjes së lëndëve narkotike. Sipas mediave fqinje, të arrestuarit janë të moshave nga 18-28 vjeç.

Ata në bashkëpunim me njëri-tjetrin shisnin kokainë në doza të vogla në stacionet e autobusëve duke siguruar një xhiro prej 4 mijë eurosh brenda një dite.

Pas arrestimit, autoritete vijuan kontrollet në rezidencën e tyre, ndërsa gjetën mjete të tjera që i përdorte grupi si telefona, thika dhe një sasi të konsiderueshme parash, vlera e të cilave nuk është bërë publike nga autoritetet italiane. Nga të dhënat e siguruara është vërtetuar se shqiptarët, paratë e drogës që i fitonin në Itali, sillnin për t’i investuar në Shqipëri.