.

Je në prag të divorcit, këto janë 10 këngët që duhet të dëgjosh për të dalë nga gjendja e trishtimit

Jeni duke u divorcuar? Janë kohët kur kaloni më shumë kohë në zyrën e avokatit se në zyrën tuaj, dhe kur buzëqeshja juaj ka humbur në fytyrë? Nuk keni pse zhyteni më thellë në dëshpërim. Shumë njerëz e kanë kaluar para jush këtë gjendje dhe sot duken të lumtur.

Por teksa rrini në pritje të takoni avokatin për tu njohur me procedurat që ju presin, apo teksa në shtëpi nuk doni të shihni as televizor nga dëshpërimi, ju mund të dëgjoni muzikë.

Muzika ka aftësinë t’ju nxjerrë nga kjo gjendje, përmes teksteve të këngëve të caktuara. Ashtu si për dashurinë ka këngë edhe për ndarjen, përballimin e ikjes së partnerit, apo sfidës ndaj jetës vetëm që ju pret.

Muzika mund t’ju tregojë se mund të mos humbi kohë duke gjetur arsyet e ndarjes, por mund të eksploroni vendet ku mund të njihni dikë tjetër. Pas një ndarjeje një dashuri e re ju pret, dhe shumë këngë kanë aftësinë t’ju bëjnë ta besoni këtë.

Ja 10 këngët që ju sugjerojmë të dëgjoni:

1.”Fuck you” nga Cee Loo Green

2.Irreplaceable, nga Beyonce

3.Mr Know-it-all nga Kelly Clarkson

4.You Oughta know, nga Alanis Morissette

5.Wide Awake, nga Kati Perry

6.Landslide nga Fleetwood Mac

7.King of Anything nga Sara Bareilles

8.Payphone nga Marron 5

9.Blow me on e last kiss, nga Pink

10.Somebody that i used to know, nga Gotey