.

Çfarë të bëni nëse lavatriçja juaj mban erë të keqe, zgjidhja është kaq e thjeshtë

Një makinë larëse me erë të keqe është një problem mjaft i zakonshëm. Ju mund ta hiqni qafe erën e padëshiruar në dy hapa.

Çfarë do t’ju duhet:

1 pako sodë buke

1 gotë uji uthull e bardhë e distiluar

Përgatitja:

Shtoni një filxhan sode në rrotullën e lavatriçes dhe e vendosni në punë në procesin më të shkurtër.

Përsëriteni për të dytën herë, por shtoni edhe 0,5 l uthull të bardhë të distiluar.

Pas kësaj të jeni të sigurtë që era e keqe do të jetë larguar!