.

Kanë kaluar 37 vite, ja ku ndodhet sot aktori që luante shokun Tili

“Shoku ynë Tili” është një ndër filmat më të dashur për publikun shqiptar. Të gjithë kemi mbetur të gozhduar para ekranit me këtë film e kemi qeshur me batuat e personazhit kryesor të filmit, Tilin.

Që nga koha që është xhiruar ky film kanë kaluar kanë kaluar plot 37 vite dhe aktori Arben Latifi nuk është më ai djaloshi traçovaz që ishte dikur.

Ai sot jeton në Gjermani dhe nuk e ushtron më profesionin e aktorit.Edhe pse vitet kanë kaluar aktori vazhdon të mbtet po aq simpatik sa dikur dhe me flokët biond.