.

Nuk e keni ditur më parë! Para dasmës Mbretëresha Elizabeth paska debatuar me Harryn dhe shkaku ishte Meghan Markle

Mbretëresha Elizabeth ka debatuar me Princin Harry për zgjedhjet e nuses së tij, Meghan Markle, sa i përket kurorës së dasmës. Mësohet se Harry i ka dhënë liri të plotë për të zgjedhur bashkëshortes së tij dhe kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak mbretëreshës.

Teksa Harry ka shkuar për t’ju treguar kurorën që donte Meghan, Elizabeth e inatosur i ka rënë murit me dorë duke bërtitur:“Meghan Markle nuk mund të ketë çfarë të dojë”.
Në përfundim të debatit Harry u ul duke pranuar kërkesën e gjyshes dhe Meghan në dasmë mbajti kurorën e propozuar prej saj.


Ceremonia e dasmës u ndoq nga miliona njerëz në të gjithë botën ndërsa 600 të ftuar ishin të pranishëm në martesë, në kishën St George dhe 1200 persona ishin në oborrin e Kështjellës Windsor.