.

Të fiksuar pas fotove në Instagram? Me këto truqe do merrni më shumë ‘like’

Të gjithëve na pëlqen të marim pëlqime në fotot që postojmë në rrjetet sociale.

Ja disa këshillat,  sesi të marrim shumë “like” në Instagram:

1- Të bëni foto gjatë ditës

Ngjyrat e qarta bëjnë që fotoja të jetë më e bukur dhe të theksohen më mirë detajet që i përkasin fotos. Kjo nuk do të thotë se natën nuk duhet të bëjmë foto, por sa më të qarta, aq më shumë “like” do merrni.

2- Të siguroheni që fotoja të ketë ngjyrë të ndritshme

Instagrami është thjesht pasqyrim i mënyrës sesi e shohim botën, plot ngazëllim dhe ngjyra. Në qoftë se fotoja është e mrekullueshme, por nuk është aq e ndritshme apo e gjallë , duhet ta rregullojmë vet me efekte të ndryshme.

3- Të përzgjidhni një vend të veçantë

Vendi ku bëhet fotoja është i rëndësishëm, pasi mund të ndikojë në bukurinë e saj. Ne mund të nxjerrim foto në natyrë apo në një rrugë të bukur.

4- Nëse jeni pjesë e fotos, të tregoheni sa më të lirshëm

Duhet të harroni faktin, se impostimi në një pozicion të caktuar, do na japë shumë” like”. Të tregoheni vetvetja dhe do pëlqeheni më shumë me natyralitetin dhe gjendjen tuaj të momentit.

5-Të zgjidhni orarin e duhur

Secili nga ne ka një orar të caktuar, kur është më i lirë për të postuar një foto. Duhet të llogarisni edhe kur miqtë tuaj janë më aktivë, për t’ju bërë “like” jo shumë larg kohës pasi e keni postuar.