.

Aktorja e famshme tregon si u rrëmbye dhe u mbajt peng për…

Aktorja e famshme Jessica Alba ka treguar se kur ishte vetëm 15 vjeç dhe merrte pjesë në xhirimet e filmit Flipper, nisi të marrë disa telefonata anonime, të cilave nuk ua vuri shumë veshin.

Por shumë shpejt pas kësaj, e gjeti veten në një situatë të frikshme. Jessica u rrëmbye dhe u mbajt peng për 14 orë. Familja e saj kaloi në panik.  Aktoren e gjetën në portbagazhin e një makine, me duar dhe këmbë te lidhura.

Ajo ka treguar se vajzat e reja, duhet të bëjnë kujdes dhe ti marrin seriozisht kërcënimet që marrin.