.

Video/ “Eja mblidhuni këtu, këtu…”, artistët protestë përpara Kryeministrisë

Artistët dhe shoqëria civile kanë vijuar protestat e tyre dhe këtë herë kanë marshuar drejt kryeministrisë. Me brohorima dhe këngë në gojë ata ecën përgjatë bulevardit për të mbërritur përballë kryeministrisë dhe presidencës.
“Jo shembjes, jo shkatërrimit. Teatri i Qytetarëve. Eja mblidhuni këtu këtu bashkë me ne…“, ishin disa nga thirrjet në kor të protestuesve.