.

Ja emri i veçantë që i kanë vendosur vajzës Besi dhe Xhensila

Xhensila Myrtezaj dhe Bes Kallaku, janë bërë prindër për herë të parë ditën e sotme.

Xhensila ka sjell në jetë një vajzë të cilën sipas ‘Iconstyle’ kanë vendosur ta quajnë Ajka.

Në gjuhën shqipe “Ajka” ka kuptimin e pjesës më të mirë, e cila është përzgjedhur me kujdes.