.

Zv/kryeministrja Mesi e pranon hapur: “Peshqit e mëdhenj” nuk janë kapur ende

Zëvendëskryeministrja Senida Mesi e ftuar në emisionin “Studio e Hapur” teksa është pyetur për të ashtuquajturit “peshqit e mëdhenj”, pas insistimit të gazetares Eni Vasili “nëse janë kapur apo jo” është përgjigjur se ende nuk janë kapur.

Senida Mesi: Ambasadori Lu ka deklaruar se disa peshq janë kapur.

Eni Vasili: A janë kapur “peshqit e mëdhenj”?

Senida Mesi: Nuk janë kapur akoma.

Eni Vasili: A duhej që vettingu të fillontë nga politikanët dhe jo nga reforma në drejtësi pasi kryesisht politikanët quhen si peshqit e mëdhenj?

Senida Mesi: Çdo politikan, antar i Kuvendit ka deklaruar legjitimitetin e aseteve. Gjithsecili nga anëtarët e Kuvendit ose dhe Këshilli i Ministrave. Unë jam e hapur para çdo kontrolli dhe verifikimi.