.

Natë e bardhë për Pandeli Majkon

Nga Andi Bejtja

 

Sot ishte Natë e Bardhë për Pandeli Majkon .

Mbajti faqen e bardhë për vete, fëmijët, familjen dhe gjithë socialistët e thjeshtë (që janë shumicë) që janë ndryshe nga ata 75 që votuan sot për shembjen e Teatrit…

Sot Pandeli Majko e lexoi historinë ashtu siç duhet: nëqoftëse do të lexonte dhe politikën në këtë mënyrë, historia do t’i jepte nesër aq shumë sa dhe ai vetë do e pranonte që po i jepte ndoshta dhe me shumë se ç’meriton.

Është koha kur Kryeministri i ri është në mitër të historisë.