.

Gjendet zgjidhja gjeniale: Më këto mënyra do të gjeni Wi-Fi falas kudo që të ndodheni

Në kohën ku interneti është bërë diçka e nevojshme, të gjithë përpiqen se si ta gjejnë atë falas pasi ofertat e telefonit nuk janë të mjaftueshme.

Nga kafenetë tek aeroportet, bota po hap hotspot ëi-Fi falas për njerëzit, por duhet treguar kujdes që të përdorni ato më të sigurtat.
Disa aplikacione dhe harta do të sigurojnë një lidhje të besueshme falas Wi-Fi për ju pa marrë parasysh se ku shkoni.Normalisht, gjithmonë mund të shkoni në një bibliotekë publike ose në një vend publik si një stacion treni për të marrë shërbim interneti falas.

Ndërsa ne kemi mbuluar disa nga gjetësit më të mirë të Wi-Fi, kjo është një fushë ku cilësia e aplikacionit ndryshon bazuar në rajonet ku përdoret më së shumti. Ajo që gjen në një aplikacion mund të mos jetë aq e mirë sa ajo që gjen në një tjetër, prandaj provoni lloje të ndryshme dhe zgjidhni atë që punon më mirë për vendndodhjen e dëshiruar.

Instabridge (Android, iOS): I thjeshtë, intuitiv, dhe zgjedhja e parë për evropianët.
Aplikacioni celular lidhet automatikisht me rrjetin kur është në dispozicion, duke ju shpëtuar nga shqetësimi i gjetjes së një vendi.

Komuniteti i përdoruesve të aplikacioneve ndan fjalëkalime si në hotspot Wi-Fi publik dhe privat, duke ju lejuar të përdorni lidhjen falas. Disa përdorues gjithashtu testojnë shpejtësinë në rrjete kështu që ju e dini se cilat do t’ju lejojnë të bëni disa ngarkime ose shkarkime me shpejtësi të lartë.

Aplikacioni mund t’ju japë njoftime për të gjitha llojet e ngjarjeve, si kur lidheni me një ëi-Fi ose kur nuk funksionon.Instabridge zgjidh një nga problemet më të mëdha të këtyre aplikacioneve duke ofruar një Modë Jashtë-Linje. Mund të shkarkoni harta të vendeve dhe fjalëkalimeve në të gjithë botën jashtë linje, ose një rajon të caktuar si Azia Juglindore, Evropa Perëndimore, Australia dhe Zelanda e Re, etj. Mos harroni të jeni të kujdesshëm dhe të përdorni ëi-Fi publike të sigurt.