.

Furtunë tek Hipoteka dhe ALUIZN-i, Rama shkarkon 6 drejtorë

Kryeministri Edi Rama ka shkarukuar 4 drejtorë të Hipotekave dhe dy të ALUIZN-it.

Vendimi është marrë pas një takimi të Ramës me Drejtorët Rajonalë të Hopotekave dhe ALUIZN-it.

Sipas Balkanweb mësohet se shkarkimet janë bërë shkak të performancës së ulët.