.

A ka aktorë që kanë tradhtuar kauzën tuaj?/ Ja si përgjigjet Mirush Kabashi

Mbrëmjen e sotme teksa ishte i ftuar në ‘Studio e Hapur’, Mirush Kabashi u pyet nëse ka aktorë që kanë tradhëtuar kauzën e tyre.

Vasili: “Mos ndoshta duhet kërkuar faji edhe brenda komunitetit të artistëve. A ka aktorë që janë përzierë me politikë, ose janë ndarë në betejën tuaj?”

Kabashi: “Kam përshtypjen që nuk është tamam kështu. Pjesa më e mirë e mbështesin kauzën tonë dhe e vuajnë dhe përjetojnë këtë situatë. Ka artistë të vërtetë, gjysmë të vërtetë dhe mediokër. Edhe para 20 viteve një pjesë e artistëve u nda. Nuk kanë të drejtë ata artistë të cilët duke parë interesat etyre të bëjën përçarje. Është e vërtetë mund të ketë edhe të tillë, por pjesa më e madhe dhe e mirë janë për ruajtjen e vlerave artistike të artistëve”