.

Johannes Hahn: Ja kush ju rrezikon hapjen e nogociatave

Komisioneri për negociata të zgjerimit Johannes Hahn, ne nje interviste “Stuttgarter Zeitung” per eshte shprehur se per hapjen e negociatave duhen te cohen para drejtesise te gjithe “peshqit e medhenj”, dhe te gjithe zyrtaret e korruptuar.

“Vazhdoni ne rrugen e reformave. Te cohen para drejtesise zyrtaret e korruptuar. Kapni peshqit e medhej. I coni para drejtesise, peshqit e medhej te mos kursehen, pa progres ne kete drejtim nuk ka negociata”, eshte shprehur Hahn.

hahn_1521805602-5985976