.

Vret partnerin e ish të dashurës, pasi ajo i nisi një foto të tyren nga shtrati…

Një vajzë 29 vjeçare u bë shkak për sherrin mes dy meshkujve, ku njëri prej tyre mbeti i vdekur ndërsa tjetri u dënua me burgim të përjetshëm. Sarah Bramley, 29 vjeç, nga Darlington, i dërgoi një fotografi ish të dashurit të saj David Saunders 33 vjeç, ku në foto shfaqej ajo duke kryer marrëdhënie seksuale me partnerin e saj të ri Michael Lawson 34 vjeç.


Fotografia e inatosi dhe xhelozoi aq shumë ish-in e saj sa ai udhëtoi nga njëri qytet në tjetrin vetëm për tu përballur me partnerin e ri të ish të dashurës së tij të cilin e goditi për vdekje. E gjitha kjo histori i shokoi të gjithë ata që i njihin personat, dhe për këtë vrasje Lawson u dënua me burg për jetë nga Gjykata që shqyrtoi rastin.


Por tani gjykata kërkon që edhe vajza Sara Bramley të përballet me gjyqin pasi mbi të rëndojnë akuzat e nxitjes së vrasjes mes dy meshkujve pikërisht për shkak të fotografisë që ajo dërgoi. Gjykata mendon se foto e saj pati një ndikim të madh, që e çoi ish-in e saj në vrasjen e një të riu të pafajshëm. Vajza u arrestua këtë vit kur hyri përsëri në Britani të Madhe pasi ajo ishte larguar në Australi pak pasi Lawson u vra. Hapur.al