.

Kaloi një natë romantike me bashkëshorten, por klubi e gjobit futbollistin me 80 mijë euro gjobë

Futbollistit, Erik Pieters për të kaluar një natë romantike me bashkëshorten e tij i kushton 80 mijë euro gjobë.

Mbrojtësi i Stoke është lënë jashtë ekipit nga Paul Lambert në ndeshjen që bardhekuqtë kanë humbur kundër Everton dhe është gjobitur me dy rroga javore, pasi ka shkelë rregullat duke frekuentuar një klub nate nën shoqërinë e bashkëshortes së tij.

Por edhe pse u ndëshkua, ai e ka pranuar këtë “dënim” duke kërkuar edhe falje.