.

Fansat i publikojnë Luanës foton në fëmijëri/Me apo pa operacione?


Shpesh herë Luana Vjollca është komentuar dhe akuzuar se ka bërë ndërhyrje estetike për të arritur në formën që është sot, por pavarësisht thashethemeve ajo nuk ka pranuar asgjë.
Gjithsesi është për tu thënë se format dhe fytyra e saj kanë ndryshuar shumë ndër vite.
Së fundi fansat e moderatores kanë postuar një foto ku shihet Luana e vogël. Ndryshimet në fytyën e saj janë mjaft të dukshme të cilat mund të kenë ardhur me rritjen ose Luana ka preferuar të zgjedhë operacionet plastike.