.

Vipat shqiptarë që kanë shijuar të paktën një herë Maldive


Shumica prej nesh e kanë ëndërr të vizitojnë një herë të paktën Ishujt Maldive. Ky është bërë destinacioni i preferuar i vipave shqiptarë, por sigurisht dhe të huaj.
Po le të fokusohemi tek personazhet e njohur shqiptarë, që kanë udhëtuar një herë të paktën në Ishujt Maldive. Disa prej tyre në fakt kanë qenë më shumë se një herë. Për shembull fashionistja e njohur Lori Hoxha duket se e ka destinacionin e saj të preferuar, dhe sa herë gjen hapësira pushimi, niset drejt oqeanit Indian.
Ishujt Maldive janë gjithashtu edhe vendi ideal për muaj mjalti. Xhensila dhe Besi aty e kaluan muajin e mjaltit dhe besoj janë kënaqur pafund. Një tjetër vajzë e njohur shqiptare që nuk besojmë që do e harrojë këtë vend, është Zaimina Vasjari. Këngëtarja aty mori propozimin për martesë, dhe me siguri ai vend është i veçantë për mami Zaiminën.
Gjithsesi, përveç këtyre personazheve që përmendëm më sipër, ka edhe të tjerë që kanë shijuar disa pushime të paharrueshme në Maldive. Se cilët janë, shikoni fotot e mëposhtme.
(Lori Hoxha)

Zaimina

xhensila dhe Besi

Aurela Hoxha

Marina Vjollca

Ledina Celo