.

(Video) “Vdeksha unë për ty” “Lëre se po e dëgjon gogoli dhe …“ Batutat e Kryeministrit Rama në Studio e Hapur

Intervista e Kryeministrit Edi Rama në Studio e Hapur është shoqëruar edhe me mjaft batuta nga ky i fundit. Ndiqni videon për më tepër.