.

Shfaqet nudo gruaja e një deputeti… Bashkëshorti nuk është aspak xheloz

Bashkëshortja e një deputeti u shfaq nudo, për t’u përcjellë një mesazh rusëve që të marrin pjesë në votime.

Yulia Dyatlova, gruaja e deputetit rus Aleksandrit Dyatlov, ka pozuar nudo bashkë me disa modele, duke fshehur vetëm pjesët intime.

Megjithatë, ajo tha se bashkëshorti i saj nuk është xheloz e as nuk është ndier keq nga pamjet e publikuara.

Dyatlova, u shpreh se:

Jashtë, të gjitha këto gra janë të ndryshme dhe bëjnë punë të ndryshme – një inxhiniere, një mësuese një studente, një instruktore palestre. Por, të gjithë duam ta bëjmë botën më të bukur dhe vendin tonë më të mire, ndaj donim të tregonim se të gjithë njerëzit duhet të kujdesen për të ardhmen”