.

Studio e Hapur, ja çfarë trajtohet sot në orën 21.00 në News 24 (Video)

Studio e Hapur do të flasë këtë të martë për aktualitetin politik dhe “Dosjen Tahiri”.

Një panel analistësh do të fokusohen tek akuzat për lidhje të politikës me krimin. Detajet më të fundit të dala nga dosja Tahiri por edhe akuzat ndaj Vangjush Dakos do të jenë në qendër të analizave në studio.